Horeca

Het juiste adres voor verse vis van topkwaliteit

WhatsApp Image 2024-02-28 at 10.36.23 (1)

Vishandel Ruud den Haan heeft een jarenlange vertrouwde relatie met diverse leveranciers. Dit zorgt voor een breed assortiment. Door het gehele traject zelf te beheren leveren we zo snel mogelijk de meest verse vis met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij bieden u een breed assortiment zeevis. Zowel dagvers als diepgevroren vis en schelp en schaaldieren. We zijn gespecialiseerd in verse vis, gecombineerd met een breed assortiment en hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

De verwerking van de vis gebeurt bij ons in eigen huis. Onder optimale condities wordt de vis na binnenkomst direct gefileerd en verpakt.

Onze kracht is kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Dankzij een team met gemotiveerde medewerkers worden onze klanten tijdig en vakkundig bediend met verse vis.

Interesse?

Neem contact op via:

bestel@ruuddenhaan.nl

Snelle bezorging van verse vis in de regio Rotterdam
Snelle bezorging van verse vis in de regio Rotterdam
Snelle bezorging in de regio Rotterdam
Snelle bezorging van verse vis in de regio Rotterdam

Klantervaringen

Bert Van Roon
Bert Van Roon
een week geleden
Wat een fantastische vis winkel is dit al jaren. En zoals altijd wordt je hier met passie en vriendelijkheid geholpen. Echt iedereen die hier werkt straalt vreugde voor zijn/haar werk en gasten uit. Het is en blijft een topper. En ik kocht hier deze keer op donderdag alleen maar 3 broodjes met haring.
Hans Oostrum
Hans Oostrum
3 weken geleden
Top kwaliteit vis maar ook in service. We kennen dit bedrijf al langer. Nu we in Limburg wonen en bij vrienden in Rotterdam op bezoek gingen hadden we een visschotel besteld die, net als eerder weer van top kwaliteit was. Natuurlijk daar ook een aantal Hollandse Nieuwe haringen aan toegevoegd en het feest was kompleet👍
Onno
Onno
een maand geleden
Top tent. Heerlijke vis en schaaldieren, en gerechten die je ter plekke kunt eten of kunt meenemen naar huis. Het enige dat mist is uitzicht op zee met bootjes die voorbij varen.
Kasj Jaspars
Kasj Jaspars
een maand geleden
Wat duurder dan naar de markt gaan en zelf fileren, maar van onberispelijke kwaliteit en fantastisch gefileerd. Voor grote bestellingen zeker een aanrader ipv zelf fileren.