Horeca

Het juiste adres voor verse vis van topkwaliteit

WhatsApp Image 2024-02-28 at 10.36.23 (1)

Vishandel Ruud den Haan heeft een jarenlange vertrouwde relatie met diverse leveranciers. Dit zorgt voor een breed assortiment. Door het gehele traject zelf te beheren leveren we zo snel mogelijk de meest verse vis met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij bieden u een breed assortiment zeevis. Zowel dagvers als diepgevroren vis en schelp en schaaldieren. We zijn gespecialiseerd in verse vis, gecombineerd met een breed assortiment en hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

De verwerking van de vis gebeurt bij ons in eigen huis. Onder optimale condities wordt de vis na binnenkomst direct gefileerd en verpakt.

Onze kracht is kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Dankzij een team met gemotiveerde medewerkers worden onze klanten tijdig en vakkundig bediend met verse vis.

 

Interesse?

Neem contact op via:

bestel@ruuddenhaan.nl

Snelle bezorging van verse vis in de regio Rotterdam
Snelle bezorging van verse vis in de regio Rotterdam
Snelle bezorging in de regio Rotterdam
Snelle bezorging van verse vis in de regio Rotterdam

Klantervaringen

Mark Oosterom
Mark Oosterom
3 maanden geleden
Wat een ontzettend fijne winkel met de lekkerste, verse & kwalitatief zeer hoogstaande vis van Rotterdam. Wij komen écht al jaren bijna iedere week bij Ruud den Haan en worden door alle personeel altijd super vriendelijk en ontzettend goed geholpen! Ook de eigenaren zijn top, hardwerkende gasten. Ook voor de feestdagen (zoals nu) is het geweldig om zulke mooie producten feestelijk op te dienen en met het gezelschap van te genieten. Wij krijgen altijd complimenten hoe ontzettend goed & lekker onze vis is. Kortom, absolute aanrader - als je nog niet geweest bent, snel doen - dan ga je nooit meer elders! 🍤🍣🐟
Sandra Moorman
Sandra Moorman
2 weken geleden
Heerlijke visschotel ziet er ook prachtig uit. Vooraf een lekkere Thaise soep met garnalen, we hebben weer heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.
Regula Flamm
Regula Flamm
in de afgelopen week
Fantastisch!!! De wijn, de kwaliteit vis, maar ook de mensen die er werken. ❤️
Danielle Van Eijk
Danielle Van Eijk
2 weken geleden
Gisteren kibbeling gehaald was lekker maar vond het wel erg duur voor wat je krijgt, is het de prijs eigenlijk niet waard .
KK T888
KK T888
2 weken geleden
Portie kibbeling, 7 stukjes voor €4.95. Zat weinig smaak aan, volgens mij wel kabeljauw maar voor mijn goedkope mond iets te exclusief....