Krabcocktail

Print Friendly, PDF & Email

krabcocktail

INGREDIËNTEN

  • 300 gram krabvlees
  • 4 stuks tomaten (groot)
  • 1/2 stuks limoen
  • 1 dl slagroom
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el tomatenketchup
  • 1 el worcestersaus
  • 1 el cognac
  • 1 el peterselie gehakt
  • 150 gram zeekraal
  • zout en peper naar smaak

icon
  • Keuken: Frans
  • Maaltijd: Voorgerecht
  • Voorbereidingstijd: 20 minuten
  • Kooktijd: 10 minuten
  • Passieve tijd: 30 minuten
  • Porties 4 personen

Bereidingswijze

Klop de slagroom stijf en meng hier doorheen de tomatenpuree, worcestersaus en cognac. Breng op smaak met peper en zout.
Doe het krabvlees in een kom en bedruppel met limoensap. en schenk de cocktailsaus erbij en meng het goed.
Snijd het kapje van de tomaten en hol deze uit. Vul ze met de krabcocktail garneer met een beetje peterselie. leg een beetje zeekraal op borden en zet hier de tomaat op.