Roodbaars filet ovenschotel

Print Friendly, PDF & Email

foto-te-vervangen

INGREDIËNTEN

  • 4 stukken roodbaars filet
  • 1 stuks courgette
  • zout en vers gemalen peper
  • 2 stuks witte uien gesneden
  • 150 gram geraspte kaas belegen
  • olijfolie
  • 6 stuks tomaten in plakjes gesneden
  • 3 tl oregano gehakt
  • 1 blikje tomaten puree
  • 2 el chilisaus

icon
  • Keuken: Italiaans
  • Maaltijd: Hoofdgerecht
  • Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
  • Kooktijd: 25 minuten minuten
  • Passieve tijd: 35 minuten minuten
  • Porties 4 personen

Bereidingswijze

Was de courgette en snij het in kleine stukjes. De ui ook in kleine stukjes snijden. Wok de courgette en ui daarna even 3 minuten in de olijfolie. Deze gewokte ingrediënten in de ovenschotels verdelen. Daarop de vis leggen en strooi daar een beetje zout en peper overheen. Daarna de vis insmeren met tomatenpuree Daarop een laag met plakken tomaat en de oregano. Giet er dan een beetje chilisaus overheen. Daaroverheen de geraspte kaas. Dit geheel 20 a 25 minuten in de oven op 200˚C.