Hieronder vindt u een overzicht van de partners van Vishandel Ruud den Haan. Bij elk logo staat een korte beschrijving. Klik op het logo of de link voor de bedrijvenpagina van het betreffende bedrijf.

&Champagne is opgericht door een aantal enthousiaste mensen die kennis, ervaring en ambitie koppelen aan creativiteit. Door onze verschillende achtergrond zijn we complementair. Maar wat ons echt bindt is onze gezamenlijke passie: de goede dingen des levens.

Bakkerij Pot staat dag en nacht klaar met een enthou­siast team van mede­werkers om dagelijks via zowel via eigen locaties als leverancier voor midden en groot bedrijf vers brood en over­heerlijk banket te voorzien. Vervaardigd met hoog­waardige grond­stoffen en met het juiste vakman­schap. Service en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Bovendien zijn zij FSSC 22000 gecertificeerd. Zij vinden het belangrijk om aan de hoogst mogelijke kwaliteits- en voedsel­veiligheids­standaard te voldoen.

Het Vishuis is een gedreven en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het roken van zalm. Maar ook paling, forel en makreel worden volgens een officiële traditionele methode gerookt. Het onderscheidend productieproces resulteert in een gegarandeerde kwaliteit, lange houdbaarheid en een unieke smaak met een compacte structuur.